(+4) 0720 35 35 35 contact@videofood.ro

Blog

Posted in Video Marketing, on 13 martie 2017, by , 0 Comments

Continutul video reprezinta unul dintre cele mai de succes elemente ale unei campanii de promovare online si rolul sau continua sa ofere pe zi ce trece, valoarea adaugata fiecarui brand. Acesta poate schimba cu siguranta modul in care arata afacerea ta in fata clientilor.

Iata doar o parte din motivele pentru care video-marketingul reuseste sa aduca mai multi clienti afacerii tale:

  1. In 2017, continutul video va reprezenta peste 74% din traficul de internet.
  2. Jumatate din clientii tai vor achizitiona produsul sau serviciul tau dupa ce vizioneaza o prezentare video a acestuia.
  3. Continutul tau video poate fi distribuit de o mare parte din clientii tai. Acest lucru iti poate creste rata de engagement cu cei din publicul tinta si in acest fel mesajul tau ajunge sa fie distribuit intr-un mod organic.
  4. Continutul video este mai mult decat perfect pentru a-ti informa si educa potentialii clienti, dar si pe cei actuali. Continand elemente vizuale si audio, un video de prezentare a unui produs este modalitatea perfecta de a le arata clientilor tai cum functioneaza acesta si cum poate fi folosit.
  5. Continutul video construieste credibilitate in jurul produsului/serviciului tau. Prin intermediul unui scenariu bine pus la punct si prin umanizarea mesajului, modul in care le prezinti clientilor produsul/serviciul tau te poate diferentia de concurenta si iti poate adauga un plus de valoare.
  6. Un continut video este considerat de catre clientii tai un altfel de contact cu brandul, continutul video stabilieste o legatura personala cu potentialii clienti.
  7. Costurile de productie ale video-urilor nu mai sunt atat de mari ca cele din anii anteriori, datorita numeroaselor programe de editare online, simple si usor de inteles.
  8. Continutul tau video poate fi distribuit pe canalele de promovare online: Facebook, Youtube, Google +, dar si in mediul offline: pe monitoare / TV, ecrane digitale outdoor.

Lista motivelor pentru care continutul video va domina tendintele campaniilor de promovare poate continua, insa daca inca nu esti sigur de modul in care poti construi o campanie prin video marketing, contacteaza-ne!

You must be logged in to post a comment.

X